Vergutas doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit kan een mooi bedrag opleveren voor ons koor. Tenminste… als u op ons wilt stemmen! Iedere uitgebrachte stem is namelijk geld waard.
Bent u lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan ontvangt u dinsdag a.s. 23 april per post een unieke stemcode. Hiermee kunt u van 23 april t/m 14 mei stemmen op clubs die u een warm hart toedraagt, via de website: www.clubkascampagne.nl/alkmaar/clubkascampagne
Als lid mag je in totaal 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 stemmen per club. Er is in totaal maar liefst € 225.000 te verdelen over verenigingen en stichtingen uit regio Alkmaar e.o. Hoe meer stemmen Vergutas krijgt, hoe meer dit oplevert voor onze kas.
Mogen we op uw stem rekenen? Alvast heel erg bedankt!
... Bekijk meerBekijk minder

20 uuren geleden

Johan Paul de Groot

Dirigent / zangcommissie

Dirigent: Johan Paul de Groot (1973)

Johan Paul de Groot , woonachtig te Wieringerwerf, is sinds september 2012 dirigent van Vergutas. Hij volgde Wim Broer uit Andijk op die, na jarenlang dirigent geweest te zijn van het koor, met pensioen ging.

Johan Paul heeft diverse opleidingen in muziek gedaan ( o.a. orgel en koordirectie) Hij heeft op dit moment de leiding over 3 vaste koren en 1 projectkoor. Naast zijn koorwerk is hij organist van de Protestantse Gemeente in zijn woonplaats.
Verder is hij lid van de gemeenteraad van Hollands Kroon.
Johan Paul is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Anneke Roeling-Bokma

Sopraan / zangcommissie

Brenda Hage

Sopraan / zangcommissie

Bettina Zonjee

Alt / bestuur/ zangcommissie

Jan Bergsma

Tenor / voorzitter / zangcommissie

Annelies van Koeveringe-Out

Tenor / penn.meester

Annie Wolzak

Alt / zangcommissie

Henk Marbus

Bas / secretaris

Gonny Groeneveld

Sopraan / bestuur